注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Miss Gao

知识的天地-师生的交流-朋友的沟通-开心的隧道!

 
 
 

日志

 
 

四上:Unit 3 How many?知识点二  

2014-09-24 10:20:22|  分类: 四上英语 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

四上:Unit 3 How many?知识点二

句子

1.Look at my toy cars.  看我的玩具汽车。

They’re nice./ They are very beautiful. 它们很好看。

2.How many cars do you have, Mike?  你有多少辆汽车,迈克?

Thirteen.=I have thirteen cars. 我有十三辆。

3.Do you have any toy cars, Helen?  你有一些玩具汽车吗,海伦?

Yes, I do.是的,我有。

No, I don’t.不,我没有。

4.What do you have? 你有什么?

I have some stickers.我有一些贴纸。

5. Can I have a look?  我可以看一下吗?

 Yes.好的。 Sure. 当然。

6. Let me have a look.  让我看一下。

7. They’re very beautiful.它们非常漂亮。

How many stickers do you have? 你有多少贴纸?

I have fifteen stickers.我有15张贴纸。

Can I have one? 我能要一张吗?

Sure. 当然。

8. Let’s play.== Let us play. 让我们玩吧。  

9. I have many balls. 我有许多球。

 They’re in that box.它们在那个盒子。

10.Can you paly table tennis?  你会打乒乓吗?

 Yes, I can.是的,我会。

 No, I can’t.不,我不会。

11.I can do this.  我会做这个。

12.Look at the lion in the library. 看图书馆里的狮子。

 It looks so funny and lovely.  它看起来如此的有趣可爱。

17.I can count from one to nineteen. 我会从一数到十九。

18.Look at all those cakes.看看所有的那些蛋糕。

     One,two,three and four. ,二,三,四。

     See how long it takes看看多长时间

     For you to eat them all.给你全部吃完。

  评论这张
 
阅读(262)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017