注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Miss Gao

知识的天地-师生的交流-朋友的沟通-开心的隧道!

 
 
 

日志

 
 

牛津小学英语4A期中试卷一  

2011-12-14 09:46:30|  分类: 4A资料 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

牛津小学英语4A期中试卷(有图片的题目可以不做)

 

(时间:60分钟  分值:100分)

 

学校_______________ 班级_______ 姓名_______ 得分 ________

听力部分(40分)

一、听录音,选出你没有听到的内容,填序号。(听两遍) (每小题1分,共10分)

(  ) 1、 A. blue                 B. balloon                     C. brown

(  ) 2、 A. rabbit                B. rubber                     C. ruler

(  ) 3、 A. The green box         B. The blue box                C. The red box

(  ) 4、 A. dog                  B. doll                      C. door

(  ) 5、 A. I see                 B. Let me see                  C. Excuse me

(  ) 6、 A. she                  B. her                        C. he

(  ) 7、 A. pencil box            B. pencil case                  C. school bag

(  ) 8、 A. pear                 B. bear                        C. panda

(  ) 9、 A. copybook             B. notebook                   C. storybook

(  ) 10、A. come in              B. come here                   C. come home

 

二、听录音,给下面的图片标序号。(听两遍)(每小题1分,共8分)

 

a、                    b、                 c、                   d、

                              

 

 

 

 

 

      (        )          (        )          (        )           (        )

 

e、                    f、                 g、                   h、

                    

 

 

 

 

 

 

      (        )          (        )         (        )           (        )

 

三、听录音,判断下面图片意思是否与录音相同,相同的打“√”,不同的打“×”。(听两遍)           (每小题2分,共12分)

 

 

1、                           2、                             3、

 

 

 

 

 

 

                                    

       (        )                   (        )                    (        )

 

4、                           5、                             6、

 

 

 

 

 

 

                                  

       (        )                   (        )                    (        )

 

四、听录音,根据所听内容选择正确的应答。(听两遍)(每小题2分,共10分)

(  ) 1、 A. That’s all right.             B. Not at all.               C. Thank you.

(  ) 2、 A. It’s big.                   B. It’s a crayon.             C. It’s orange.

(  ) 3、 A. Yes, she is.                B. No, it isn’t.               C. No, she isn’t.

(  ) 4、 A. Sorry, I don’t know.         B. He’s in the classroom.      C. Yes, she is Miss Li.

(  ) 5、 A. This is her bookmark.       B. Yes, I like it.              C. Yes, I can.

 

笔试部分(60分)

一、看图填入适当单词,完成句子。(每空1分,共8分。)

 


 

1.—May I have this                       _________   _________ ?  — Yes. Here you are.

 


 

2.—Is it a               _________?   Guess!     —No, it isn’t. It’s a                   __________.

 

3.—What’s in your pencil case? 

 


 

   —I’ve got a                      __________and a                         ___________.

 


 

4.—Where is Nancy?            —She’s in the                      ____________.

 


 

5.—Do you like                    ___________?     —Yes.

 

二、选择填空。(每小题1分,共10分)

(   )1.  —This is______ monkey, I think.    —Yes, it is.

A. His               B. he            C. his

(   )2.  —Do you like_______ ?      —Yes, I do.

A. puppet           B. puppets        C. a puppet

(   )3.  —Is this your copybook?      —Let ______ see .

        A. I                 B. me              C. my

(   )4.  —What’s_____ over there?      —It’s a storybook.

A. this              B. that               C. these

(   )5.  —I’d like ______apple.       —Here you are.

A. a                 B. an               C. two

(   )6.  —Where_______ Gao Shan?      — He’s in the classroom.

        A. is                  B. am                C. are

(   )7.  —Come _______ ,Yang Ling .      —All right.

A. on                 B. here               C. there

(   )8.  —Happy _______ Day !      —Thank you.

        A. teacher             B. teacher’s           C. Teachers’

(   )9.  — Look at my new balloon.     — ___________.

        A. It’s a balloon.        B. Yes, it is.          C. It’s nice.

  (   )10. —Can you see the rabbit?         —___________.

          A. Yes, I am.           B. Yes, it is      C. Yes, I can.

 

三、在Ⅱ栏中选出与Ⅰ栏中句子对应的答句,将其序号填入括号内。(每小题1分,共10分)

              Ⅰ                                   Ⅱ

(   )1. Nice to meet you .                    A. Bye-bye.

(   )2. May I come in ?                     B. Not at all .

(   )3. Do you like this bookmark?            C. Me, too .

(   )4. Can I have a look ?                   D. It’s a toy bear .

(   )5. What’s this in English ?               E. Thank you .

(   )6. Goodbye , Miss Li .                   F. Nice to meet you .

(   )7. Thank you .                         G. Sure .Here you are .

(   )8. Here’s an umbrella for you .            H. Yes. Come in, please.

(   )9. I like the blue crayon .                I. No , it isn’t . It’s David’s .

(   )10. This is your toy monkey , I think .      J. No, I don’t. I like that one .

 

 

四、看图填空,每空一词。(每空1分,共10分)

A:  Excuse me, can you see my English __________?                                                   

    B:   __________ on the desk, I think.

A:  Let me see. Oh, no. Perhaps it is Mike’s.

B:  __________ is Mike?  Is _________ in the computer room?

A:  Yes, _______ ________.

B:  Come here, Mike. Is this __________ English __________?

C:  Oh, yes. Thank ___________.

A&B:  That’s ________.

 

五、选择正确句子序号填写到横线上。(每空2分,共12分)

 

A.  No, it isn’t

B.  I’d like that bear, please

C.  A lovely monkey

D.  Me, too.

E.  Good morning

F.  Excuse me

 

A: Good morning.

B: ________________.

A: _____________, what is this?

B: It’s a monkey. ______________.

A: Is that a monkey, too?

B: ______________. It’s a bear.

A: ______________.

B: Here you are.

A: Thank you. I like this nice bear.

B: ____________.

 

六、阅读理解。判断所给句子与短文意思是否相符,相符的用“√”表示,不相符的用“×”表示。(每小题2分,共10分)

   

Hello, my name is Yang Ling. I’m ten. Can you see the photo on my desk? Yes, it’s my family photo. The girl is my sister, Yang Ying. She’s seven. Look at the dog, it’s my good friend, Bobby. It’s two. I like it very much. My father and my mother like it, too. But Yang Ying likes her cat very much.

 

(   ) 1.The photo is on the bed.

(   ) 2.Yang Ying is ten.

(   ) 3.Bobby is a dog.

(   ) 4.Yang Ling likes her cat very much.

(   ) 5.Her father and her mother like the dog.

 

 

 

听力原稿及答案

 

听力原稿

 

一、听录音,选出你没有听到的内容,填序号。(听两遍) (每小题1分,共10分)

1. — Do you like the blue balloon?   —No, I like the red one.

2. —What’s in your pencil case?      —I’ve got a rubber and a ruler.

3. —In which box? Guess!   —The blue box?   —No.    —The green box?   —Yes.

4. —Where’s my dog?    —Look, it’s near the door.

5. —Excuse me, is this your purse?    —Let me see. Oh, yes, it is. Thank you.

6. —She likes her storybook.   —Me, too.

7. —Mum, where’s my pencil case?     —It’s in your school bag.

8. —Is this a bear?    —No, it’s a panda.  

9. —That’s your notebook, I think.    —No, it’s my copybook.

10.—May I come in, Miss Li? —Yes, come in. Come here, please.

 

二、听录音,给下面的图片标序号。(听两遍)(每小题1分,共8分)

1. —The cat and the big cap are for you.  —Thank you.

2. —What’s this in English ?  —It’s a bus.

3. —This ball pen is for Yang Ling.    —All right.

4. —May I have this bookmark? —Sure. Here you are.

5. —Your five fat dogs are on the desk.

6. —I’d like a purse, please.   —Here you are.

7. —Is that your tape?  —Yes, it is.

8. —This is his rabbit, I think.   —Yes, it is.

 

三、听录音,判断下面图片意思是否与录音相同,相同的打“√”,不同的打“×”。(听两遍)           (每小题2分,共12分)

1. —May I have a pencil case?      —Sure. Here you are.

2. —What’s that in English?        —It’s a bike.

3. —This is your toy bear, I think.    —Yes, it is..

4. —This rubber is for Gao Shan.    —All right.

5. —Is this your fan?    —No, it’s Mike’s.    —Perhaps your fan is on the chair.

6. —What’s that on the desk?     —It’s a photo.

 

四、听录音,根据所听内容选择正确的应答。(听两遍)(每小题2分,共10分)

1. Here’s a card for you.

2. What’s this?

3. This is her school bag, I think.

4. Where’s Miss Li?

5. Do you like her bookmark?

 

 

 

听力答案

 

一、1、C  2、A  3、C  4、B 5、A  6、C  7、A  8、A  9、C  10、C

 

二、6 2 8 1 4 7 5 3

 

三、1、√  2、√  3、×  4、×  5、×  6、√

 

四、1、C   2、B   3、B   4、A   5、B

 

 

 

笔试答案

一、1、ball,  pen 2、tiger, lion 3、key, tape  4、car  5、kites

 

二、1、C  2、B  3、B   4、B  5、B   6、A  7、B  8、C  9、C 10、C 

 

三、1、F  2、H  3、J  4、G  5、D  6、A  7、B  8、E  9、C  10、I

 

四、1、book,  It’s,  Where,  he,  he,  is,  your,  book,   you,  ok

 

五、E F C A B D

 

六、1、×  2、×  3、√  4、×  5、√

 

  评论这张
 
阅读(294)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017